Chris

Chris (VS) begon vorig jaar in de lente met zijn behandeling. Zijn gebit verkeerde in zeer slechte staat, zodat tijdens het eerste bezoek een paar tanden moesten worden getrokken . Vier maanden later kwam hij terug en kreeg hij zijn implantaten. Hierna moest Chris nog eens vier maanden wachten voor het plaatsen van porseleinen kronen op de implantaten. Zoals op de foto te zien is, kan gesproken worden van een succesvolle behandeling.

Saqib

Saqib wilde graag voor zijn aanstaande huwelijk een perfect gebit. Hij koos voor MDental, waar dr. Laura Gotai ervoor zorgde dat zijn wens in vervulling ging. Saqib kreeg porseleinen kronen op zijn implantaten.

Clive

Clive kreeg een overkappingsprothese in de bovenkaak. In de onderkaak kreeg hij een brug op 6 implantaten (All-on-6). Hij is erg blij met het resultaat.

Andreas

Tijdens zijn eerste bezoek aan MDental werden bij Andreas een paar tanden getrokken. Voor zijn tweede bezoek verbleef Andreas 5 dagen in het mooie Budapest en kreeg hij 14 kronen. Hij is erg tevreden met het resultaat!

Ismahel

Na een behandeling die 5 werkdagen duurde verliet Ismahel de kliniek met een vrolijke lach! Tijdens haar bezoeken aan MDental kreeg ze 7 kronen van zirkonium in haar bovenkaak.

Henry

Na lang gezocht te hebben naar een goede tandkliniek, koos Henry uiteindelijk voor MDental. En daar heeft hij geen spijt van! Tijdens zijn eerste bezoek kreeg hij zijn implantaten. Een paar maanden later, na zijn herstelperiode, kreeg hij nieuwe porseleinen kronen die op de implantaten werden geplaatst.

Astrit

Een bezoek aan de tandarts is vaak meer dan alleen het zich laten behandelen in het kader van zorg. Men wil naast het behandeld worden op grond van gezondheidsredenen, ook een zo mooi mogelijk gebit hebben. En dat allemaal tegen redelijke prijzen...

Daarom koos ook Astrit (VK) voor MDental. Hij kreeg 2 bruggen in zowel zijn boven- als onderkaak met daarop porseleinen kronen op metaal. Deze kronen werden deels op zijn eigen tanden geplaatst en deels op implantaten. Astrit was erg tevreden met het werk van dr. Imola Orban.

Jessica Amsterdam

Ook vanuit Nederland weten patienten Diana Medical Care en MDental te vinden. Zo ging onlangs Jessica uit Amsterdam naar de kliniek voor een nieuwe kroon. Ze had veel over ons gehoord van vrienden en wilde wel met eigen ogen zien wat daar waar van was...

Jessica was blij verrast met wat ze aantrof. De kliniek was mooi en modern en alles was goed geregeld. Ook over de tandarts en zijn assistente was Jessica erg te spreken: ze waren erg aardig en bovendien heel ervaren. De behandeling verliep perfect. Jessica is tevreden met het mooie resultaat. En dat zonder pijn te hebben gehad!

Ze kan het een ieder aanraden om gebruik te maken van Diana Medical Care (als de Nederlandse vertegenwoordiger van de kliniek) en daarmee kiezen voor een behandeling met goede prijzen en door uitstekende tandartsen.

Arthur Berkouwer Nederland

Video testimonial van Arthur Berkouwer

Arthur bezocht MDental voor het plaatsen van implantaten en het krijgen van 2 bruggen (zowel in de onder- als bovenkaak).

Vraag: Waarom viel de keuze op Hongarije?

Arthur: "Ik heb altijd veel mooie verhalen over Hongarije gehoord en 4 jaar geleden ben ik er ook voor het eerst geweest. Ik had problemen met mijn gebit en zo kwam ik bij Diana Medical Care terecht die mij adviseerde om naar MDental te gaan. Nadat ik een intake bij deze kliniek had gehad, was ik overtuigd geraakt om de behandeling hier te laten plaatsvinden. Ik had ook geen behoefte om verder te kijken."

Vraag: Wat vond u van de kliniek en de artsen?

Arthur: "Er werd goed uitgelegd wat de behandeling inhield. Dit vond in het Engels plaats. Al mijn vragen werden voor de behandeling beantwoord. Er werd ook uitvoerig ingegaan op wat er na mijn behandeling ging gebeuren. De artsen waren heel goed en duidelijk en alles verliep volgens schema. Ook de kliniek vond ik mooi."

Vraag: Bent u tevreden met het uiteindelijke resultaat?

Arthur: "Ik ben zeer tevreden en ik krijg ook veel complimenten. Ook na mijn behandeling bleef ik goede adviezen krijgen van mijn arts."

Vraag: Zou u MDental aanraden?

Arthur: "Zeker, met name het feit dat ik het leuk vond om mijn bezoek aan de kliniek te combineren met een bezoek aan de stad."