Aanmeldformulier

  Klantnr.: (wordt door ons opgegeven)

  Geslacht:

  Voornamen voluit:

  Naam:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Email:

  Telefoon:

  Geboortedatum:

  Zorgverzekeraar:

  Polisnummer:

  Schriftelijke toestemming:

  Kopie paspoort ontvangen:

  Gratis Zorgpas aanwezig:

  Gewenste behandelingen

  Gewenste datum behandeling:

  Verdoving nodig:

  Speciale wensen:

  Gezondheidstoestand:

  Diversen:

  Vul onderstaande code in

  captcha

  Indien wij voor u de tickets boeken, sturen wij u alle vluchtgegevens toe. Let op de afmetingen en gewicht van uw handbagage.

  Op de luchthaven van Budapest wacht in de aankomsthal een chauffeur (met uw naambord) op u en brengt u naar de kliniek of hotel, afhankelijk van het tijdstip van uw aankomst.

  Na uitvoerige inspectie van uw gebit in de kliniek wordt een behandelingsvoorstel met u besproken, een offerte opgesteld en aan u meegegeven samen met de panorama röntgenfoto welke u met uw verzekeringsmaatschappij kunt bespreken en op basis waarvan de maatschappij de vergoeding bepaalt.

  Bent u 65+ dan kunt u op vertoon van een geldig legitimatiebewijs gratis gebruik maken van alle soorten openbaar vervoer en binnen Budapest zelfs met de metro en de boot op de Donau!

  Wij zien uw reactie graag tegemoet en verzekeren u dat u bij ons en onze Hongaarse partners in zeer goede handen bent. Men heeft al vele jaren ervaringen met het behandelen van patiënten uit het buitenland, zoals Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en zelfs de Verenigde Staten. Sinds kort komen ook patiënten uit Engeland en Noorwegen naar Budapest!