Diana Medical Care kft (DMC),

een bedrijf met vestigingen in Budapest en Zoetermeer!
Wij staan officiëel ingeschreven in Budapest als kft. (BV)

DMC is uw Nederlandse partner op het gebied van betaalbare zorgbehandelingen op een uitstekend niveau, uitgevoerd in Hongarije. DMC heeft samenwerkingsovereenkomsten afgesloten met de beste klinieken in Hongarije. Hier kunt u terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen welke met internationaal goedgekeurde materialen en hoogwaardige apparaten uitgevoerd worden. DMC organiseert en begeleidt u tijdens het hele traject van A tot Z, met als doel een optimaal eindresultaat.

DMC adviseert u om uw naturapolis per 1 januari a.s. om te zetten naar een restitutiepolis zodat uw kosten vergoed worden volgens een Europese richtlijn. DMC adviseert u ook om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten met een uitgebreide dekking, die ook eventuele problemen met zorgverzekeraars dekt. DMC kan u ook verwijzen naar een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in grensoverschrijdende zorg.

DMC kan ook op het gebied van ontspanning wat voor u betekenen. Maak kennis met de mooie golfvelden in en om Budapest en bezoek ook gelijk deze mooie stad! Budapest staat niet voor niets bekend als de parel aan de Donau en wordt ook wel het Parijs van het Oosten genoemd.